Νέα — Ανακοινώσεις

Βιωματικά εργαστήρια εικαστικής έκφρασης για ενήλικες

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα… φτιάξε την ιστορία σου!

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018
17:00 - 19:30
Δευτερα 26 Φεβρουαρίου 2018
17:00 - 19:30

 Όταν η ζωγραφική και η αφηγηματική ψυχοθεραπεία συναντώνται, ο άνθρωπος ανακαλύπτει δημιουργικές πτυχές του εαυτού του και μπορεί να φωτίσει μονοπάτια της ζωής του που θα τον οδηγήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του.

 

Βιωματικό εργαστήριο για παιδιά

Είμαι αυτός που είμαι και κάνω οτι μπορώ… Β’ κύκλος

Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2018
17:30 - 19:00

 Συνεχίζουμε και τη νέα χρόνια... Το να μεγαλώνεις παιδιά με αυτοεκτίμηση είναι μια συνήθης έγνοια των γονιών. Όταν ένα παιδί είναι αντιμέτωπο με μια ειδική μαθησιακή δυσκολία, το ζήτημα της αυτοεκτίμησης αποκτά μια άλλη οπτική. Η απόκτηση αυτοεκτίμησης έχει ιδιαίτερη σημασία για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες όχι για τη βελτίωση της ακαδημαϊκής επίδοσης αλλά για την διαμόρφωση μιας υγιούς προσωπικότητας.

 

Ομιλία

Μεγαλώνοντας παιδιά και γονείς με όρια

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018
17:30 - 19:30

 Η θέσπιση ορίων είναι ένας από τους συνήθεις προβληματισμούς των γονιών. Τα όρια είναι τα εργαλεία με τα οποία τα παιδιά χτίζουν σχέσεις συνεργασίας με τους γονείς, τους συνομηλίκους και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή τους. Μέσα από τα όρια το παιδί αναγνωρίζει τις επιθυμίες και τις ανάγκες του και βρίσκει τους κατάλληλους τρόπους με τους οποίους θα τις διεκδικήσει. Μαθαίνει να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή του που, ανάλογα με το αναπτυξιακό στάδιο που βρίσκεται, κατακτά την αυτονομία του.

 

Παλαιότερες ανακοινώσεις »